Agrigera

Innovationssupport EIP-Agri

Nytt år – nya uppdrag!
 
Nu är jag innovationssupport till EIP-Agri, innovationsstödet inom jordbruk, trädgård och rennäring. Det innebär att du som är intresserad av innovationsstödet och behöver någon att diskutera dina idéer och lösningar med, eller kanske har administrativa frågor om ansökan, helt kostnadsfritt kan ringa eller mejla till mig så ska jag göra mitt bästa för att svara på dina frågor. Jag har en hel del kunskaper och erfarenheter att dela med mig av, inte minst för att jag själv har drivit ett EIP-Agri-projekt så jag känner väl till vilka utmaningar man kan möta.
 
Innovationssupporten består av fyra personer, samtliga med bred ämneskunskap, lång yrkeserfarenhet och med ett brett nätverk inom såväl näring som forskning.  Vi är neutrala gentemot alla andra verksamma i innovationssystemet. Innovationssupporten står på din sida, och har tystnadsplikt.
 
Intervju med mig hittar du här,