Agrigera

Nu säljer jag Farmers´ Food Truck

För fyra år sedan startade jag Farmers´ Food Truck – ett mobilt kök med fokus på mat & dryck från svenska bönder och lokala mathantverkare. Jag har gjort så otroligt många roliga grejer med denna foodtruck; Serverat mingelmat på Elmia, langat ut mat till funktionärer på hundtävlingar och till studenter på inspark, fixat vegetarisk bröllopsbuffé till ca 80 personer, wraps på ett kundevent vid en asfaltsfabrik, sopplunch till 100 lärare, fika till 350 besökare när Svensk Glasåtervinning hade öppet hus på sin anläggning i Hammar, och ett oräkneligt antal andra uppdrag. Jag har deltagit i nordiska mästerskapen i foodtruck, sålt mat och fika på festivaler, julmarknader, utanför gårdsbutiker, på ”bonnamöten”, mässor och skördefester.

Nu är det i alla fall dags för någon annan att ta Farmers´ Food Truck till nästa nivå! Bilen har varit min arena, men nu behövs den inte längre i min verksamhet. Jag har nått mina mål med detta, och har nu andra projekt & uppdrag i pipeline som jag vill prioritera.

Här är annonsen:  https://www.blocket.se/jonkoping/Valvardad_foodtruck___Mercedes_82425714.htm?ca=17&w=1 

Är du eller någon du känner intresserad?

Den som köper bilen kan samtidigt förvärva varumärket Farmers´ Food Truck.

I mitt företag kommer jag att fortsätta med en del pop-up-servering och catering inom ramen för samma koncept som med foodtrucken – närproducerat, hållbart och växtbaserat, ibland med kött eller fisk som tillbehör för den som önskar. Jag erbjuder även tjänster inom området utomhusmatlagning och naturturism. Mer om detta i ett kommande inlägg.